2 Mayıs 2017 Salı

Otizm

Gümüş suyu Otistik çocuklarda da güvenle kullanılabilir. Otizm bağışıklık sistemi ve toksinlerin atılamaması ile ilgili sistemik bir sürecin parçasıdır. Bağışıklık bağırsaklarla çok ilgili olduğundan, bu yönde iyileştirmelerin otizm tedavisinde işe yarayacağını düşünenler vardır. Bağırsaktaki bağışıklık görevini yapamadığında bazı moleküller kana geçmektedir ve alerji dahil bir çok soruna sebep olmaktadır. Otistik çocukların neredeyse hepsinin, süt alerjili ve hazım sorunu yaşayan çocuklar oluşu, ağır metalleri vücutlarından atamamalarındandır. Bu arada süt insan için faydalı bir besin değildir.
Sadece çocuk değil, sizin de tüketmenizi tavsiye etmem. Süt içinde bulunan Laktozu sindiren Laktaz enzimi bebeklerde salınır. Yaklaşık 2 yaşından sonra bu enzim azalır ve vücut tarafından devre dışı bırakılır. Onu kontrol eden gen kapanır yani, doğal olanı bu. Tabiat diyor ki, "Süt bebek içeceğidir. Anneden içersin. Ama büyüyünce süt sana lazım değil". Evet, doğa bunu diyor, normali bu çünkü. Ama batılı yalancı sahte bilim insanları ısrarla "Laktoz intöleransı"ndan söz ediyorlar. Yani töleransın karşıtı intölerans. Burdan ne sonuç çıkar?

Şöyle ki: Sen süt içiyorsan ve sindiremiyorsan bu senin töleransın yok demektir. Ama demiyorlar ki, süt içersen vücut buna zaten tölerans göstermez. yani laf kalabalıklarıyla çarpıtılan bilgiler sonucu hastalıklar devam edecek ve çark dönecek. Süt ile ilgili detaylı bilgi için buraya bakınız http://iyilestirici.blogspot.com.tr/2017/10/sutun-zararlari.html

Yanı sıra çocuğun bilinçsizce her şeyi ağzına sokuşu ve hijyen kurallarına uyamaması durumda vücuda çeşitli mikroplar da girecektir. Bu bakımdan Siva derm vücuttaki probiyotiklere zarar vermeden zararlı mikropları öldürecek ve çocuğun daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır. Yan sıra gümüşün hipotalamusa olumu etkileri vardır ve otizmli çocukların işine yarayabilir. Zaten Siva Derm kolloidal gümüş kullanarak faydasını görmüş otistik çocuklar fazlasıyla muvcuttur.

Bu arada gümüş suyu ile birlikte kolloidal altın da kullanırsanız daha etkili olacaktır.

Bu arada gümüş ağır metal değil, asil metaldir. Yani vücutta birikme yapmaz. Bilinenin tam tersine vücutta biriken ağır metalleri atmak için kullanılır. Bunu da tarihte ilk keşfeden Paracelsustur.

Çocuğa 25 ppm sabah 25 ml akşam 25 ml ve gece yatmadan önce de 25 ml verebilirsiniz. Bu dozlar kişiye göre değişebilir) Yanı sıra kefir içirmeyi de unutmayın. Yanı sıra su ve tuz kullanması da oldukça faydalı olacaktır.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki tuz zararlı değil tam tersine faydalıdır. İnsanın ihtiyaç duyduğu mineralleri içerir. Ve kişinin içmesi gereken minimum su miktarı kilo çarpı 40 bölü bindir. Yani örneğin 23x40=720/1000=920 cl su yapar. Yani 1 litre diye düşünün. Şu makalenin sonundaki tarif işinize yarayacaktır. http://iyilestirici.blogspot.com.tr/2017/05/limon-asidik-midir.html

1 litrelik bir kavanozu yarısına kadar çankırı tuzu ile doldurun ve üzerine su ekleyin. İyice çözündükten sonra -ki bu mineralli su oluyor- 1 litre suyun içine tuzlu sudan bir yemek kaşığı (tahta ya da cam kaşık kullanın) ekleyip bunu gün içerisinde tüketin. Yemeklerden yarım saat önce tüketin. Şayet tansiyon yüksek ise az miktarla başlayıp sonradan arttırabilirsiniz. Bahsettiğim tuz cam gibi şeffaf kristal tuzdur. Rafine tuz değildir. Evinizde rafine tuz varsa direkt çöpe atın.

Buradaki ana mantık vücudun içini temizlemek, yani arındırmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder